Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

علیرغم مشکلات اقتصادی ایجاد شده بر اثر شیوع کرونا و پیامد‌های مرگبار آن، جذابیت جراحی زیبایی بینی در ایران کاهش نیافته است.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ سایت تحلیلی "میدل ایست ای" در گزارشی درباره رونق جراحی پلاستیک در ایران علیرغم شیوع کرونا می‌نویسد: "عسل ۲۱ ساله مدت‌ها بود نسبت به شکل بینی‌اش وسواس داشت و تا همین اواخر نسبت به قضاوت دیگران درباره خود ناراحت بود و نمی‌توانست کاری در مورد آن انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: من برای مدت زمانی طولانی می‌خواستم برجستگی بینی‌ام را از بین ببرم اما همیشه از جراحی می‌ترسیدم؛ به ویژه به این دلیل که نمی‌خواستم همکاران‌ام در محل کارم متوجه شوند. در زمان شیوع کرونا ما از خانه کار می‌کردیم به همین دلیل تصمیم گرفتم از فرصت استفاده کرده و کار را انجام دهم. اگرچه زود است که بگویم، اما فکر می‌کنم اکنون بینی‌ام زیباتر از قبل به نظر می‌رسد.

عسل یکی از افراد زیادی است که از ابتدای شیوع کرونا در ایران تحت عمل جراحی پلاستیک قرار گرفته است. اگرچه این جراحی در ایران دهه‌هاست که محبوبیت دارد اما از زمان شیوع کرونا شتاب زیادی پیدا کرده است؛چرا که تعداد زیادی از کارمندان دولتی دیگر نیازی به حضور فیزیکی در محل کار خود ندارند و با تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها مردم وقت آزاد بیشتری داشتند.

"علی عطایی" متخصص گوش، حلق و بینی می‌گوید: در ماه‌های اخیر تعداد بیماران متقاضی برای جراحی زیبایی به شکل چشمگیری افزایش یافته است. حتی در ماه‌های ابتدایی شیوع کرونا که بسیاری از کلینیک‌های جراحی زیبایی تعطیل بودند، برخی از پزشکان همکار من به صورت مخفیانه در کلینیک‌های خود عمل انجام می‌دادند.

علاوه‌بر عمل جراحی‌بینی انواع دیگر جراحی‌های پلاستیک از جمله لیفت ابرو و پلک و بزرگ کردن سینه در ایران در حال افزایش است. کانتورینگ بدن یا پیکرتراشی که نوعی جراحی پلاستیک است و هدف از آن تغییر شکلی از بدن از جمله حذف چربی یا تزریق مجدد آن در قسمت‌های مختلف بدن و تراشیدن استخوان است در ایران رواج یافته است.

الناز ۲۶ ساله می‌گوید: همواره از کوچک بودن سینه‌هایم ناراضی بودم و بسیاری از لباس‌های زنانه برایم مناسب نبودند". او که منشی است تصمیم گرفت عمل جراحی بزرگ کردن سینه را انجام دهد.

او می‌گوید در دوران کرونا کاری جز تهیه نامه و ارسال ایمیل‌های شرکت نداشت و از این فرصت استفاده کرد.

یک پزشک ناشناس می‌گوید انزوای طولانی‌مدت در خانه افراد را به این گونه جراحی‌ها علاقمندتر کرده است.

یک جراح لاستیک در تهران می‌گوید متاسفانه بسیاری از افرادی که متخصص نیستند با تبلیغات اینستاگرامی افراد را فریب می‌دهند و با ارائه تخفیف آنان را جذب کرده و سلامتی‌شان را به خطر می‌اندازند.

نیلوفر ۳۱ ساله می‌گوید قصد لیپوساکشن داشت اما پس از مشاهده به کما رفتن پسر عموی ۴۰ ساله‌اش که تصمیم گرفته بود شکم‌اش را لیپوساکشن کند و پس از جراحی و بیهوشی این اتفاق برایش افتاد از این تصمیم صرفنظر کرد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا جراحی زیبایی جراحی پلاستیک عمل بینی جراحی پلاستیک شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۵۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، افراد از خرید دام کنار جاده که هیچ نظارتی بر آن نیست، خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: ۵۷ مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور

امین اسدی افزود: براساس آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت چهار نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.

او از کاهش ۵۰ درصدی تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو خبر داد و افزود: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، کاهش تعداد مبتلایان نشان دهنده هشدارهای به موقع سازمان دامپزشکی به دامداران است.

اسدی ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی با تاکید بر جدی گرفتن هشدارهای دامپزشکی در خصوص شیوع تب کریمه کنگو افزود: به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

او با تاکید بر اجتناب افراد از خرید دام کنار جاده گفت: با توجه به آنکه نظارت بهداشتی بر روی این دام ها نیست، از این رو به افراد توصیه می شود که از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه آنکه تب کریمه کنگو بیماری مشترک دام و انسان است، به جد اجتناب کنند.

اسدی گفت: افراد در کشتارگاه ها نسبت به رعایت پروتکل ها و نکات بهداشتی اقدام کنند به طوریکه هنگام کشتار حتما از کلاه، دستکش و ماسک و عینک استفاده کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1228868 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • لیفت وزنه 210 کیلویی توسط دختر 13 ساله
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • روش‌های پیشگیری و قطع ریزش موی سر، ابرو و مژه
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود